ONZE HOOGHEDEN

Prins Jeroen d'n Urste en Prinses Yvon

"Schouder aan schouder staan wij vier, voor 5 keer 11, het goeie leven en plezier!"

Jeroen Daniƫls is uitgeroepen tot 55ste jubileumprins der Ossedrijvers! Hij zal als Prins Jeroen d'n Urste, samen met zijn vrouw, Prinses Yvon, over het Osserijk gaan regeren.

Prins Jeroen d'n Urste, 31 jaar, is geboren en getogen in Sterksel. Samen met Prinses Yvon heeft hij 3 kinderen: Lynn, Zoey en Luuk. Prins Jeroen d'n Urste is werkzaam bij Livit Orthopedie Maastricht UMC+, als orthopedisch instrumentmaker. Prins Jeroen d'n Urste is reeds 13 jaar lid van CV de Ossedrijvers waar hij in zijn kindertijd ook als Jeugdprins al heeft opgetreden. Tevens is hij voorzitter van de vereniging. Daarnaast speelt hij slagwerk bij Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel.

Yvon is opgegroeid in Leende en heeft twee broertjes, Rick en Stefan. Samen zijn ze opgegroeid tussen de asperges van haar ouders. Yvon is een trotse huismoeder en is graag creatief bezig met de kinderen. Na het veel te vroeg overlijden van haar vader in 2014, draagt ze haar steentje bij op het aspergebedrijf van haar moeder op de Langstraat in Leende. Bij CV De Ossedrijvers maakt ze deel uit van de jeugdcommissie wat ze met veel plezier doet. 


Hofdame Wendy en Adjudant Johan

Toen Prins Jeroen d'n Urste en Prinsen Yvon de vraag kregen of ze een adjudant en/of een hofdame wilden om hun te ondersteunen, hoefden ze niet lang na te denken wie ze hiervoor wilden vragen. 

Als Adjudant was Johan de eerste persoon die in hen opkwam om te vragen. Johan was meteen enthousiast en hoefde dus ook niet lang na te denken en zei meteen ja! Johan Jansen is 55 jaar en woonachtig aan het Chijnsgoed in Sterksel samen met zijn vrouw Helga, de honden, katten, de koeien en de ezels. Johan is altijd in voor een feestje, heeft (meestal) een goed gevoel voor humor en heeft een nuchtere kijk op het leven. Ook heeft Adjudant Johan al eens met de scepter mogen zwaaien in het Osserijk dus een perfecte Adjudant.

Hofdame Wendy stond ook bovenaan het lijstje om te vragen als hofdame. Wendy was meteen enthousiast en na wat regelwerk voor de oppas van de kinderen zei ze volmondig ja! Wendy is 33 jaar en woonachtig aan de Brilhoeve in Sterksel samen met haar man Lucas en haar twee zoontjes. Met Wendy kan je gezellig kletsen en heeft een heerlijke dosis (slappe) humor. Dus ook Wendy is de goede aanvulling als Hofdame voor het prinsenpaar.